Luotettavat sähköhuollot ja -saneeraukset pääkaupunkiseudulla

Sähköpalvelu Malmberg Oy toteuttaa sähköhuollot, -asennukset ja -saneeraukset luotettavasti ja varmasti pääkaupunkiseudulla.

 

Palvelemme asiakkaita laidasta laitaan – asiakkaisiimme kuuluu yksityisiä asiakkaita, yrityksiä, kuntia ja taloyhtiöitä. Oli siis kyse sitten omakotitalon sähkötöistä tai taloyhtiöiden laajemmista sähköremonteista, hoidamme homman pitkällä kokemuksella. Meiltä saat tilattua myös aurinkopaneelit ja sähköautojen latauspisteet.

 

Ketterä tiimimme pystyy reagoimaan erilaisiin sähköongelmiin sekä korjaus- ja asennustarpeisiin tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla. Joustamme tarpeidesi mukaan. Oli tarpeesi mikä tahansa, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Pyydä tarjous!

Sähköhuolto ja -asennus pitkällä kokemuksella

Hoidamme mielellämme sekä suuret että pienet sähköhuollot ja -asennukset sekä korjaustyöt asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin.

 

Jos asut iäkkäässä talossa tai asunnossa, sähköhuolto voi olla tarpeen. Huollon avulla tarkistamme, että sähkölaitteisto toimii moitteetta ja asennukset ovat turvallisia. Jos korjaustarpeita ilmenee, hoidamme korjaukset toiveidesi mukaan.

 

Tarjoamme räätälöidyt sähköhuoltopaketit myös yrityksille ja taloyhtiöille pääkaupunkiseudulla. Pidämme huolen, että sähköasennukset ja -laitteet ovat lakien ja säädösten mukaisessa kunnossa.

 

Hoidamme erilaiset sähköasennukset myös uudiskohteisiin pääkaupunkiseudulla. Kysy rohkeasti tarjous laajemmastakin urakasta – ja muista tutustua myös muihin palveluihimme ilmalämpöpumppujen asennuksista Harvia-huoltoihin.

Sähkösaneeraukset haastaviinkin kohteisiin

Remontoitko omakotitaloa tai onko taloyhtiösi sähkösaneerauksen tarpeessa? Me toteutamme sähkösaneeraukset sujuvasti ja turvallisesti kaikenlaisissa asunnoissa ja kohteissa.

 

Sähkösaneeraus eli sähköjärjestelmän täydellinen uusiminen vaatii vahvaa ammattitaitoa. Oikein uusittu sähköjärjestelmä parantaa paitsi kotisi paloturvallisuutta myös kohentaa asumismukavuutta kaikin tavoin. Me asennamme turvalliset, nykyaikaiset sähköjärjestelmät toiveidesi mukaan.

 

Jos mietit, onko sähkösaneeraus tarpeen vai voisiko sähköhuolto tai kevyemmät korjaustyöt riittää, ota yhteyttä tiimiimme – tulemme mielellämme paikan päälle arvioimaan tilanteen!