Palovaroitin- ja Harvia-huollot ammattitaidolla pääkaupunkiseudulla

Sähköpalvelu Malmberg Oy tarjoaa sähköasennusten ja -saneerausten lisäksi myös muita sähköpalveluita Harvia-huolloista palovaroitinhuoltoihin pääkaupunkiseudun alueella. Lisäksi saat kauttamme muun muassa haltijantarkastukset sekä sähköalan konsultointipalvelut.

 

Oli sähköongelmasi tai -tarpeesi mikä tahansa, ota yhteyttä monipuoliseen ja osaavaan tiimiimme. Hoidamme vahvalla ammattitaidolla kaiken sähköhuolloista ilmalämpöpumppujen toimituksiin ja luotettaviin Harvia-huoltoihin.

Kysy lisää!

Harvia-huolto pitkällä kokemuksella

Olemme tehneet Harvia-huoltoja pääkaupunkiseudulla jo yli vuosikymmenen ajan, joten ratkaisemme ammattitaidolla kaikenlaiset Harvia-kiukaiden ja muiden laitteiden huoltotarpeet. Toteutamme myös Harvia-laitteiden takuuhuollot.

 

Voit tilata kauttamme myös varaosat Harvia-laitteisiin. Jos et ole varma, mikä osa on tarpeen, ota meihin yhteyttä, niin autamme tilauksessa.

 

Korkealaatuiset Harvia-tuotteet kestävät oikein huollettuina pitkään. Anna huolto kokeneen ammattilaisen käsiin – takaamme laitteellesi pitkän käyttöiän.

Laadukkaat palovaroitinhuollot

Palovaroitin on pakollinen varuste suomalaisissa kodeissa, ja sen kunnossapito on asukkaan vastuulla. Me hoidamme palovaroittimien huoltoja ja tarkastuksia joustavasti pääkaupunkiseudulla.

 

Myös taloyhtiöiden on pidettävä palovaroittimet moitteettomassa toimintakunnossa paloturvallisuuden takaamiseksi. Voit antaa huollot tiimimme käsiin – me tarjoamme palvelupaketin joustavasti tarpeidesi mukaan.

 

Muista, että hoidamme mielellämme myös muut taloyhtiösi tai yrityksesi sähköhuollot ja -korjaukset. 

Muista myös konsulttipalvelumme

Sähköpalvelu Malmberg Oy:n osaamiseen kuuluvat myös haltijantarkastukset sekä erilaiset sähkökonsultointipalvelut.

 

Jos kaipaat neuvoja esimerkiksi omakotitalon, taloyhtiön tai julkisen tilan sähköasennusten tilanteen ja mahdollisen korjaustarpeen osalta, asiantuntijamme tulevat paikalle tarkistamaan tilanteen. Annamme ohjeet jatkoon ja halutessasi tarjouksen tarvittavista sähkötöistä.

 

Asiakkaisiimme kuuluvat niin yksityiset asiakkaat, yritykset, taloyhtiöt kuin kunnat – olemme palveluksessasi!